Onze deuren blijven gesloten, ook na de corona-crisis! 

De afgelopen weken waren zwaar. We moesten allemaal in ons kot blijven, geen fysiek contact met vrienden of familie, de kinderen zijn thuis van school.. Enkel essentiele verplaatsingen waren toegestaan. Kortom, een hele aanpassing in onze manier van leven! 

Deze manier van leven, die voor ons allen zeer moeilijk was, heeft me veel extra tijd gegeven met mijn zoontje en heeft me doen realiseren, hoe hard ik dat allemaal gemist heb. Hoe weinig tijd ik overhield voor ons gezinnetje tussen mijn werk en de winkel in. 

Gezinsuitstapjes, gezellig gaan fietsen of een bezoekje naar de speeltuin / pretpark, op vakantie gaan, een weekendje weg,.. waren onmogelijk de afgelopen jaren, maar zijn belangrijk, en noodzakelijk! 
 
Keuzes moesten gemaakt worden, en zo is dus ook de beslissing gevallen dat ik de deuren van ons winkeltje niet meer ga open doen. 

Maar we stoppen er niet helemaal mee! 

De webshop blijft gewoon geopend. Afhalingen kunnen nog steeds op afspraak en in Bocholt en Peer bezorgen we nog. 
Wat veranderd er in ons aanbod: 
- Garen: Hier gaan we in snoeien. Enkel de garen die ook in onze haakpakketten zitten gaan we in voorraad houden. Alle Scheepjes garens kunnen nog steeds besteld worden, maar dan per pak.. Contacteer me hier gerust over. 
- Fournituren: het aanbod blijft ruim en we doen ons best om dit helemaal up-to-date te houden met de laatste nieuwisheden van onze favoriete merken. Echter gaan we bijna niets meer in voorraad houden, dus de levertijd is bij sommige producten een paar dagen langer. Deze kan je herkennen aan de levertijd die op 5 dagen staat. 
Heb je geen geduld? bij verschillende producten staat een linkje naar Bol.com wink.

Nog veel winkelplezier bij Hand-gemaakt!

Liefs Natascha

 
  Natascha     07-05-2020 11:30     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Check the trust score on Scamadviser.com